Grubi VMRO-së: Hajni të gjithë i sheh si hajna

1 min read

Duke folur për fjalimin luftë-nxitës të deputetit të VMRO-DPMNE-së, Aleksandar Nikollvski njëherë edhe nënkryetarë i VMR0-së, Zëvendëskryeministri Grubi në Kuvend tha se ky deputet është frymëzuar nga fotografia e liderit të tij, Hristian Mickoski i cili sipas Grubit është fotografuar me uniformë të maskuar.

Ai shton se Mickoski është fotografuar me kallashnikov të zbrazur ose të lodrës.

“Del kryetari juaj, paramendoni me uniformë të maskuar, me ndonjë kallashnikov të zbrazur apo lojë, gra dhe fëmijë pas tij në shoqërim, në betim dhe e nxit Nikollovskin tuaj të thotë se në vitin 2023 do të ketë luftë ndaj shqiptarëve!”, deklaroi Grubi.

Previous Story

Epitafi me mbishkrimin Dardanus / Grubi: Janë ndërmarrë të gjitha masat ligjore për ruajtjen dhe dërgimin e artefakteve në Muzeun Arkeologjik Shtetëror

Next Story

Grubi: Ftoj prokurorinë të hetojë çdo pretendim korruptiv nga 2002 deri sot

Latest from Blog