ECONOLIT 2023/ Drejtori Halili: Mbështetja për sipërmarrësit e rinj është vendimtare në zhvillimin e një ekonomie inovative

1 min read

DFIZHT Festim Halili sot iu drejtua panelit “Diagnoza e edukimit ekonomik në Maqedoninë e Veriut: Ku jemi?”, e cila u mbajt në kuadër të konferencës ECONOLIT 2023 “Edukimi ekonomik: një aftësi e domosdoshme e shekullit të 21-të”.

“Mendoj se mbështetja për sipërmarrësit e rinj të ardhshëm është vendimtare në zhvillimin e një ekonomie inovative, nga e cila do të përfitojë e gjithë shoqëria. Fondi për Inovacione dhe Zhvillim Teknologjik, me mbështetjen e Qeverisë së Maqedonisë së Veriut, ndërmerr disa iniciativa dhe programe përmes të cilave inkurajojmë të rinjtë në zhvillimin e ideve të tyre të biznesit dhe realizimin e ëndrrave të tyre pikërisht në vendin tonë”, theksoi Halili në fjalimin e tij.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=754592359564566&set=pcb.754592652897870
Previous Story

Lazim Destani zgjidhet anëtar nderi i Këshillit të Ambasadorëve shqiptar për kontributin e tij në këto 30 vite

Next Story

Grubi: Akuzat nuk na ndalin që t’ua mbyllim të gjitha “çezmet”!

Latest from Blog