Interesimi i lartë për patentë shoferë në Kosovë

1 min read

829.699 qytetarë të Kosovës janë të pajisur me patentë shofer deri në fund të muajit janar 2023.

Këto statistika i ka siguruar Indeksonline nga Ministria e Punëve të Brendshme.

581.492 prej tyre janë të gjinisë mashkullore kurse 248.207 të gjinisë femërore.

Ndërsa vetëm gjatë muajit janar të vitit 2023, me patentë shofer u bënë 2677 qytetarë.

1460 nga ta meshkujt, ndërsa 1217 femra.

Previous Story

SkyShowtime feston aktivizimin në Kosovë me ofertë gjysmë çmimi përgjithmonë

Next Story

Frika nga kolera dhe murtaja në zonat e goditura nga tërmeti në Turqi

Latest from Blog