Kiara: S’kam pse të shpjegoj çfarë kam në zemrën time

1 min read

Kiara dhe Luizi gjithashtu analizuan gjendjen e Bjordit, i cili u përfshi në lot, pasi votoi pro për të hequr 10 mijë euro nga çmimi i madh, për të nxjerrë Efin dhe Luizin nga dhoma ku ata do të qëndronin vetëm për tre ditë.

Kiara u shpreh e zhgënjyer nga lëkundja, siç e cilësoi ajo, e Bjordit.

Ajo dhe Luizi i qëndrojnë të njëjtit mendim, që Bjordi është krahu i djathtë i Oltës, ndaj u prek emocionalisht nga zgjedhja e tij, pasi në një farë forme i ktheu shpinën Oltës.

Previous Story

Luizi-Oltës: Do të bëj të kërkosh ndihmën e publikut për me dal jashtë

Next Story

Kishte tumor në gji, Nita Latifi detyrohet të dal nga shtëpia e “BBA VIP2” që t’i kryejë kontrollet

Latest from Blog