Lajmi i fundit

Bilall Kasami meret me politika të mëdha, derisa shiu vërshon bodrumet e tetovarëve, situata e vështirë në disa lokacione

Reshjet e shiut vërshuar bodrumët e shtëpive.

Një pjesë e rrugëve të Tetovës ngjajnë si liqene derisa situata momentale më e vështirë paraqitet tek shkolla bujqësore dhe tek kazerma e qytetit.