Lajmi i fundit

Kur do aplikohet One stop shop me Shqipërinë? flet Zëvendëskryeministri i parë Grubi

Kur do aplikohet One stop shop me Shqipërinë, flet Zëvendëskryeministri i parë Grubi thotë se shkaku i festive për ndrrimin e viteve, mdo të nis aplikimin në fillim të vitit 2023.

“Ashtu u nënshkrua marrëveshja, ashtu u bënë përgaditjet dhe tanimë përgaditjet teknike veçse kanë përfunduar. Më 1 janar është, mirëpo mund të shtyhe tndoshta 2-3 ditë shkaku i festive për ndrrimin e viteve, mirëpo do të nis aplikimin në fillim të vitit 2023. E njejta do të bëhët edhe me Kosovën sepse ashtu kemi biseduar. Atej ka një metode disi më ndryshe, mirepo shumë shpejt e njejta metodë pra me një kufi të përbashkët do të aplikohet dhe me Kosovën”.