Lajmi i fundit

Kënga “Faj, faj” nga Dendresa Demaj pëlqehet nga publiku

Një këngë e bukur e realizuar pikërisht për festat e fundivitit vjen nga këngëtarja e njohur Qendresa Demaj.

Projekti është realizuar nga Granit Gashi dhe Darddy për muzikë dhe orkestrim ndërkohë që video është finalizuar nga Time Pictures.

Projekti titullohet “Faj, faj”, ndërkohë që këngëtarja Qendresa Demaj e sjellë për fundvit dhe i dedikohet dashurisë.

Ndryshe, këngëtarja është shumë e angazhuar në evenimente të ndryshme si dhe në ahengje familjare.

https://youtu.be/zj4xnM_kJow