Lajmi i fundit

Grubi: Ali Ahmeti është simbol i vendimeve të mëdha, i fitoreve për 20 vite rresht dhe simbol i barazisë

Grubi gjatë debatit tha se Ali Ahmeti është simbol i vendimeve të mëdha, i fitoreve të njëpasnjëshme për 20 vite rresht e poashtu edhe simbol i barazise.

Nuk ka në BDI anarki e as nuk do të ketë. Anarki nuk ka kërkuar askush,mirëpo përgjigja e kryetarit ishte e tillë sepse pyetje e gazetaria u parashtrua në atë formë. Pra, Ali Ahmeti është simbol i vendimeve të mëdha, i fitoreve të njëpasnjëshme për 20 vite rresht e poashtu edhe simbol i barazise. Sot në Maqedoni nuk është më tabu që Talat Xhaferi është kryer kuvendi, poashtu shqiptarët i kemi udheheqës në poste në MPJ, Ministrinë e Ekonomisë, Financave, MPB e shumë ministri të tjera. Ali Ahmeti na mësoi barazinë dhe idealin e përbashkët për të ndërtuar një shtet të barabartë si për shqiptarët, maqedonasit dhe nacionalitetet tjera, theksoi Grubi.