Lajmi i fundit

Partia e Lirisë zgjedh drejtuesit e rinj të strukturave/ Zbardhen emrat

Partia e Lirisë ka prezantuar drejtuesit e rinj të strukturave.

 

Drejtuesit janë zgjedhur në mbledhjen që kryesia e PL-së ka zhvilluar mbrëmjen e sotme.

 

Drejtuesit e rinj:

 

Petraq Milo – Sekretar për Çështjet Ekonomike dhe Financave

 

Edmond Panariti – Sekretar për Bujqësinë dhe Ushqimin

 

Agim Nesho – Kryetar i Komisionit për Politikën e Jashtme

 

Erisa Xhixho – Kryetare e Komisionit për Integrimin Europian

 

Genc Gjokutaj – Kryetar i Komisionit për Sigurinë dhe Çështjet e Brendshme

 

Kejdi Mehmetaj – Kryetare e Komisionit për Arsimin

 

Silva Caka – Kryetare e Komisionit për Drejtësinë dhe Çështjet Zgjedhore

 

Roni Telegrafi – Kryetar i Komisionit për Ambientin dhe Turizmin

 

Aurela Agalliu – Kryetare e Komisionit për Çështjet Sociale dhe Familjen

 

Klodian Gradeci – Kryetar i Komisionit të Energjetikës.