Zëvendës ministri Nuhiu për vizitë në burgun e Strugës

0
33

Sot për vizitë në burgun e Strugës ka qëndruar Zëvendës ministri i Drejtësisë, Agim Nuhiu.

 

Ai nga afër ka parë gjendjen e burgut dhe të burgosurve derisa është pritur nga drejtori Valon Qyra.

 

Nuk ekziston asnjë frenues në arritjet që po shënon Drejtori i Burgut të Strugës, z. Valon Qyra.

 

Një individ që shkel një ligj të cilin ndërgjegja ia thotë se është i padrejtë, dhe ai që me dëshirë pret dënimin me burg në mënyrë që të rritë ndërgjegjen e popullit për padrejtësinë e atij ligji, në të vërtetë ëshë duke shprehur respektin më të lartë për ligjin, është shprehur  Martin Luter King.

 

Megjthëate, ️individët mund të privohen nga liria e tyre vetëm nëpërmjet arrestimit apo burgimit duke ndjekur procedurat ligjore. Arrestimet apo burgimet arbitrare janë të ndaluara.

 

S’këndejmi, për caktimin e dënimit, gjykatat marrin parasysh kufijtë e dënimeve të parashikuar në ligj për veprën penale, rrezikshmërinë e veprës penale, të autorit të saj, shkallën e fajit, si dhe rrethanat lehtësuese dhe rënduese.

 

https://www.facebook.com/photo/?fbid=5512428125510806&set=pcb.5512428365510782

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here