Ganiu: UNT-ja është tempulli i vërtetë i diturisë

0
195

Universiteti “Nënë Tereza” është tempulli i vërtetë i diturisë. E studentët e këtij Universiteti janë e ardhmja jonë e ndritur, janë progresi jonë, janë shpresa jonë dhe s’ka më mirë se sa të shohësh fytyrat e lumtura të qindra apsolventëve të UNT-së.

Sonte nga Sheshi Skëndërbe, Universiteti Nënë Tereza përcolli edhe një gjeneratë me 250 studentë.

Uroj me këtë rast rektorin Izet Zeqiri, profesorët, studentët e familjarët e tyre.
Dhe dua të përkujtoj se studentë sa më të profilizuar të kemi, do të kemi edhe të nesërme më progresive, e UNT po dëshmohet si vend i prodhimit të kuadrove të tilla.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here