18.8 C
Skopje

Shkup/ Koncertet e Derek Han Tribute, dy mbrëmje spektakolare të muzikës

Më 27 dhe 28 qershor, bashkohuni në Koncertet e Derek Han Tribute, dy mbrëmje spektakolare të muzikës në kremtimin e pianistit koncertor Derek Han, i cili performoi rregullisht në Kosovë dhe në Ballkanin Perëndimor për 20 vite. 🎹

📍27 qershor, ora 19:30 – Salla e Filharmonisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, Shkup

📍28 Qershor, ora 19:30 – Pallati i Rinisë dhe Sporteve “Salla e Kuqe” me Orkestrën Filharmonike të Republikës së Maqedonisë së Veriut, realizuar nga Deniola Kuraja dhe me artistet e ftuar ndërkombëtare Catherine Wethington – soprano, Erin Helgeson Torres – flute, Sihana Badivuku – violinë, Blerim Grubi – viola, Klevis Gjergji – piano, Rron Bakalli – violinë, Klaudio Zoto – violonçel dhe Andi Duraku – piano

Pikat muzikore përfshijnë vepra nga Beethoven, Mozart, Donizetti, Strauss dhe më shumë.

Rezervoni biletat tuaja falas sot në

www.derekhantributeconcert.com

TË FUNDIT

Detajet nga programi milionësh i MCC-së për Kosovën

Bordi Ekzekutiv i Korporatës së Sfidave të Mijëvjeçarit (MCC) ka miratuar Programin Kompakt me Kosovën në vlerë prej mbi 200-milionë dollarësh, kanë konfirmuar Qeveria...

Drejtori i Shoqatës së Mullistëve: Ka grurë nuk duhet të ketë frikë

Drejtori i Shoqatës së Mullistëve, Muhamet Farizi, ka deklaruar se Kosova nuk rrezikon të mbesë pa grurë dhe se qytetarët nuk duhet të kenë...