Kasami: Shtëpia ime është e papastër

0
35

Në komunën e Tetovës sot është organizuar aksion për pastrimin e qytetit, por kreu i komunës së Tetovës Bilall Kasami e filloi këtë aksion që nga shtëpia e tij që le për të nënkuptuar që shtëpia e tij është e papastërt.

Madje disa metra larg objektit të Komunës ka një depo të madhe të mbeturinave, disa nga të punësuarit aty parkojnë për çdo ditë makinat e tyre dhe shkojnë në punë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here