SASHK-u dhe MASH vazhdojnë bisedimet

0
30

Në kuadër të dhjetëditëve bisedime sot Sindikata e Arsimit Shkencës dhe Kulturës pritet të vazhdoj dialogun me MASH për plotësimin e kërkesave të mësimdhënësve për rroga më të larta dhe harmonizim të marëveshjeve kolektiv-e shkruan TOP24.

Pas përfundimit të takimit të djeshëm në prani të mediatiatorit, kreu u SASHK-ut Jakim Nedellkov u shpreh se raundi i parë përfundoi dhe se sot pritet takimi i radhës nga ku presin edhe përgjigje konkrete për propozimet e SASHK-ut.

Përfundoi takimi i sotëm i bisedimeve me MASH-in, nën mbështetjen e mediatorit. Të gjitha pyetjet që janë hapur në bazë të kërkesave tona janë diskutuar, analizuar dhe argumentuar nga të dya palët  u shpreh Nedellkov përmes një postimi në FB.

Afati i bisedimeve përmes mediacionit për pajtueshmëri dhe harmonizim të qëndrimeve është dhjetë ditë, nëse nuk arihet marrëveshje ose njëra palë është e pakënaqur bisedimet vazhdojnë edhe dhjetë ditë më tej sipas ligji-t.TOP24

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here