Këshilli i Komunës së Strugës mbajti sesionin e dytë informativ për grante

0
42

Për herë të dytë Këshilli i Komunës së Strugës, mbajti sesion informative në kuadër të projektit “EU for Economic Growth (EU4EG)”.

“Për arsye të interesit të madh për thirrjen e aplikimit për grante, sot për herë të dytë në sallën e Këshillit të Komunës së Strugës u mbajt sesion informativ për projektit “EU for Economic Growth (EU4EG)” për thirrjen publike, për ndarjen e granteve për bizneset mikro, të vogla dhe të mesme. Projekti zbatohet nga Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit GmbH (GIZ)”, kanë informuar nga komuna.

Për më shumë informacion, klikoni në linkun e mëposhtëm:

👇 https://www.eeas.europa.eu/…/eu-economic-growth-eu4eg…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here