Blerim Bexheti mirëpriti shoqnitë kulturore artistike pjesmarëse të festivalit “Saraj Fest 2022”

0
32

Me rastin e festivalit “Saraj Fest 2022”, sot në hapësirat e komunës së Sarajit mirëprita shoqnitë kulturore artistike pjesmarëse në këtë festival, të cilëve ju shpreha mirënjohje për kontributin dhe punën e shkëlqyeshme në promovimin e vlerave kulturore artistike në komunën tonë.
Saraj Fest 2022 është edicioni i 12 me radhë që organizohet nga SH.K.A Drita e Dervenit – Saraj dhe na mundëson që nga afër të njihemi me artin, kulturën dhe folklorin nga më shumë vende të ballkanit dhe më gjërë.

Komuna e Sarajit në kontinuitet ka dhënë dhe do të vazhdoj të jep mbështetje të parazervë në zhvillimin e artit dhe kulturës në komunën tonë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here