Qyteti i Strugës prezantohet në Kosovë-Prishtinë, turizmi ndjek trendet botërore

0
44
Pas një pauze prej dy vitesh, për shkak të krizës së Covid-it, qyteti i Strugës u prezantua sërish, këtë rradhë në Panairi Ndërkombëtar i Turizmit dhe Sportit – Tourism & Sport Fair në Republikën e Kosovës, gjegjësisht në Prishtinë.
Pjesëmarrësve të panairit dhe punëtorëve turistikë kosovarë dhe më gjërë, ju fol për vlerat dhe potencialet turistike të Strugës.
 Jemi krenarë që vazhdimisht po përmirësojmë ofertën turistike, po ndjekim trendet botërore dhe duke krijuar forma të reja të turizmit alternativ promovojmë Strugën tonë të bukur.
 Gjithashtu pregatisim projekte të përbashkëta me vendet fqinje, të cilat u mundësojnë punonjësve të turizmit të ofrojnë paketa të reja dhe të zgjojnë interesimin e mysafirëve nga mbarë Evropa e pse jo edhe nga e mbarë bota.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here