Ganiu: Dëshmorët e kombit janë vetë liria jonë!

0
36

Ganiu sot ka bërë homazhe tek varrezat e dëshmorëve të kombit së bashku edhe me familjarë dhe veteranë në shënimin e 5 Majit, Ditës së Dëshmorëve.

Dëshmorët e Kombit janë vet Liria jonë!

Le t’i përkujtojmë të gjithë ata dëshmorë që dhanë frymën e fundit, u sakrifikuan dhe derdhën gjakun për Kombin tonë.

Lavdi dhe përkulje pa fund për të gjithë dëshmorët sot e çdo ditë!!!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here