Agjendë ruse? VMRO, Besa dhe Levica vendosin të bllokojnë shtetin

0
48

Hapat si ky sonte janë reagim ndaj veprimit të pushtetit dhe sjelljes së tyre të papërgjegjshme dhe për çdo hap tjetër fajtor i vetëm është koalicioni LSDM dhe BDI dhe askush tjetër, tha sonte sekretari i përgjithshëm i VMRO-DPMNE-së, Aleksandar Nikoloski.

Pikërisht në seancën e Komisionit Ekzekutiv sollëm konkluzion për bllokadë aktive të Kuvendit, që nënkupton aktivizim për bllokimin e të gjitha zgjidhjeve dhe rregulloreve të dëmshme ligjore që vijnë nga LSDM dhe BDI.

Kjo bllokadë do të hyjë në fuqi më 10 maj. Qeveria ka kohë të rishqyrtojë sjelljen e saj dhe të pranojë një takim lider në të cilin do të pajtohemi për datën e zgjedhjeve të parakohshme, tha Nikoloski.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here