Taravari dhe Kasami sërish rreshtohen pas Mickovskit dhe Apasievit

0
56

Binomi Taravari-Kasami siç duket aspak nuk po munden të largohen nga Mickoski dhe Apasievi. Dashuria e madhe politike apo lakmia për poste vetëm se po i lidh më shumë dita ditës.

Kasami lajmëroi se kanë filluar bashkëpunimin me VMRO-në dhe se bashkërisht kanë ide për vazhdimësinë e bashkëpunimit në të ardhmen e afërt. Gjithashtu Taravari ashtu siç bëri në zgjedhjet lokale njëjtë po vazhdon me avazin e vjetër, duke mos lënë vend për matematika të reja.

Mickoski dhe Apasievi po mundohen që votën shqiptare ta marrin duke përdorur Kasamin dhe Taravarin.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here