Zëvendësministri Rexhepi takon kreun e Pllasnicës, Jaoskin: Diskutohen për projekte të rëndësishme infrastrukturore

0
77

Takim pune me kryetarin e komunës së Pllasnicës z. Alija Jahoski.

Me z. Jahoskin diskutuam per projekte të ndryshme infrastrukturore me theks të veçantë për projektin e ndërtimit të një pjese të rrjetit të kanalizimit fekal për venbanimin e Pllasnicës.

Vlera e këtij projekti është 166 mijë euro, mjete të financuara nga Ministria e transporti dhe lidhjeve dhe BEI.

Edhe njëherë dëshmojmë se mbetemi te përkushtuar në realizimin e projekteve kapitale në tërë teritorin e vendit

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here