18.8 C
Skopje

Taravari: Kosova bëhet 14 vjet shtet i pavarur!

Arben Taravari në facebook:

Kosova bëhet 14 vjet shtet i pavarur!

Një ngjarje e vonuar në histori, por gjithsesi një ngjarje jashtëzakonisht e madhe pasi janë qindra e mijëra jetë njerëzish të flijuara ndër qindra vjet për të pasur këto 14 vjet Pavarsi!

TË FUNDIT

Detajet nga programi milionësh i MCC-së për Kosovën

Bordi Ekzekutiv i Korporatës së Sfidave të Mijëvjeçarit (MCC) ka miratuar Programin Kompakt me Kosovën në vlerë prej mbi 200-milionë dollarësh, kanë konfirmuar Qeveria...

Drejtori i Shoqatës së Mullistëve: Ka grurë nuk duhet të ketë frikë

Drejtori i Shoqatës së Mullistëve, Muhamet Farizi, ka deklaruar se Kosova nuk rrezikon të mbesë pa grurë dhe se qytetarët nuk duhet të kenë...