29.8 C
Skopje

Merko dhe Nexhipi pjesë e debatit për planifikimin urbanistik

Me iniciativë të Komisionit shtetëror për parandalimin e korrupsionit, kryetari i Komunës së Strugës Ramis Merko dhe udhëheqësi i urbanizmit,NatmirNexhipi, sot morën pjesë në debatin publik me temë “Ndryshimi i rregullores së planifikimit urbanistik – nevojë apo rrezik për korrupsion” përmes ZOOM platformës, njoftohet nga komuna.

“Për shkak të ndryshimit të rregullores për planifikimin urbanistik, ky debat kishte për qëllim nxjerrjen e vërejtjeve përmbyllëse, të cilat më tej do t’u dërgohen institucioneve kompetente. Në të morën pjesë përfaqësues të KSHPK-së, ministrive përkatëse, agjencisë për planifikim hapsinor, asociacionit të arkitektëve, kryetarët e komunave dhe të tjera”, thuhet në njoftimin e komunës së Strugës.

TË FUNDIT

Merko: Dita e pavarësisë së SHBA-së është moment kyç për demokracinë dhe historinë botërore

Kryetari i Komunës së Strugës z. Ramis Merko uron 4 Korrikun, festën e madhe kombëtare të Shteteve të Bashkuara të Amerikës. Dita e pavarësisë së...

Zv/ministri Bushi: Gëzuar 4 Korrikun Amerikë, mike e RMV-së dhe aleate e shqiptarëve

Zëvendësministri i Punëve të Brendshme, Nazim Bushi sot përmes një fraze të presidentit historik të SHBA-ve, John F. Kennedy në faqen e tij zyrtare në facebook...

Konsultimet për propozimin francez, Kovaçevski sot takon Selën

Vazhdojnë konsultimet për propozimin francez për fillimin e negociatave inkuadruese të Republikës së Maqedonisë së Veriut me Bashkimin Evropian. Për sot në orën 11...

Ganiu: Sot po festojmë ditëlindjen e 246 të djepit të demokracisë, lirisë e prosperitetit

Kryetari i komunës Çair, Visar Ganiu ka uruar ditëlindjen e 246 të Amerikës. Sipas Ganiut, kjo festë sa ka rëndësi për amerikanët po aq...