18.8 C
Skopje

Arifi: Kasami gënjen, nuk ka pasur njeri që është paguar e nuk ka punuar!

“Të gjithë ata që janë paguar kanë bërë punën e tyre, kurse problemi që thuhet se ata janë paguar pa bërë punë, këtë le ta dëshmojnë”.

Kështu i është përgjigjur ish kryetarja e Tetovës, Teuta Arifi në ClickPlus në TV21, kryetarit aktual, Bilall Kasami për akuzat se nga Komuna e Tetovës kanë marrë pagë persona që nuk kanë punuar.

“NJERËZIT JANË VAZHDUAR PËR PUNË TË CAKTUAR DHE VARËSISHT PREJ BUXHETIT, KA MUNDUR TË KETË EDHE VONESA NË PAGESA. POR, KRYESISHT, ÇDOKUSH I CILI ËSHTË ANGAZHUAR NË PUNËN E VET, ASHTU SIÇ JU THASH, JAM JASHTËZAKONISHT MIRËNJOHËSE PËR PUNËN QË KANË BËRË…”, THA MË TEJ ARIFI.

TË FUNDIT

Detajet nga programi milionësh i MCC-së për Kosovën

Bordi Ekzekutiv i Korporatës së Sfidave të Mijëvjeçarit (MCC) ka miratuar Programin Kompakt me Kosovën në vlerë prej mbi 200-milionë dollarësh, kanë konfirmuar Qeveria...

Drejtori i Shoqatës së Mullistëve: Ka grurë nuk duhet të ketë frikë

Drejtori i Shoqatës së Mullistëve, Muhamet Farizi, ka deklaruar se Kosova nuk rrezikon të mbesë pa grurë dhe se qytetarët nuk duhet të kenë...