29.8 C
Skopje

Erkan Arifi dhe Maksim Dimitrievski nesër presin kryetarët e Gjilanit dhe Preshevës

Paneli me temë ʺMenaxhimi dhe sfidat e pushtetit lokal gjatë pandemisë (Kumanovë, Gjilan, Preshevë dhe Likovë) i organizuar nga “NGO PULSE OF DEMOCRACY” do të mbahet nesër më datë 15.02.2022 në sallën e ish-Komitetit në Kumanovë me fillim nga ora 13.00.

Në këtë ngjarje do të marrin pjesë:

 Erkan Arifi – Kryetar i komunës së Likovës

 Maksim Dimitrievski – kryetar i komunës së Kumanovës

 Alban Hyseni – kryetar i komunës së Gjilanit

 Ardita Sinani – kryetare e komunës së Preshevës

 

“Debati është i hapur për qytetarët, OJQ-të dhe mediumet, duke i lutur që të respektohen masat shëndetsore”, kanë shkruar nga “NGO PULSE OF DEMOCRACY”

Për ata që dëshirojnë ta ndjekin debatin nga largësia do të ketë edhe livestream në faqen te facebook-ut.

TË FUNDIT

Edi Rama uron ShBA-të për Ditën e Pavarësisë

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, Kryeministri i Shqipërisë ka uruar Ditën e Pavarësisë së Shteteve të Bashkuara. Rama ka shtuar se Dita e Pavarëssisë së...

ITSHKSH: Shkulja e bredhit të Nënë Terezës, akt barbar!

Nga Instituti i Trashëgimisë Shpirtërore e Kulturore të Shqiptarëve në Shkup sot kanë reaguar për shkuljen e bredhit të Nënës Terezë në sheshin e...

Merko: Dita e pavarësisë së SHBA-së është moment kyç për demokracinë dhe historinë botërore

Kryetari i Komunës së Strugës z. Ramis Merko uron 4 Korrikun, festën e madhe kombëtare të Shteteve të Bashkuara të Amerikës. Dita e pavarësisë së...