Një parti me një njeri, Sela e përvetësoi ASH-n

0
85

Shumë mospajtime në Aleancën për Shqiptarët pas rikandidimit të Ziadin Selës për mandatin e 3-të. Anëtarët e partisë e duan Taravarin në krye të ASH-s ndërsa Sela nuk lëshon pe edhe pas shumë dështimeve dhe humbjeve në zgjedhje.

90% e anëtarëve të ASH-s e dëshirojnë Taravarin si kryetar partie. Aktivistët kanë vërshuar me komente duke sharë e ofenduar Selën dhe kryesinë e partisë pas përvetësimit të partisë dhe mos dëgjimin e askujt tjetër.

Sela po luan rolin e “diktatorit” duke mos e dëgjuar askënd. Më herët vetë ai kishte thënë se për një kryetar partie është e rrugës që të mos marrë mandatin e tretë ndërsa sot vetë ai po e shkel statutin e partisë të cilën e riemërtoi nga LR-PDSH në ASH.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here