20.8 C
Skopje

Kasami dëmtoi imazhin e atyre që kanë punuar në komunën e Tetovës

I pari i komunës së Tetovës publikoi emrat e kontratave, personat të cilat kanë marrë para nga komuna. Por cili ishte gabimi i Kasamit në këto publikime.

E para dëmtimi i imazhit të gjithë atyre që kanë punuar hakikat në komunën e Tetovës, që sot ndjehen të ofenduar,  ku Kasami nuk i ka selektuar, e dyta është publikimi i emrave të familjeve të dëshmorëve që është një ndër gabimet që nuk do ti falet Kasamit, që ka shumë familje të dëshmorëve që janë ndihmuar nga komuna e Tetovës.

Po ashtu publikimi i emrave në opinion u bë pikërisht për të mbuluar dështimin e 3 mujorit të parë të kreut aktual të Tetovës.

Ajo që është akoma më e rëndë këtu ka të bëjë edhe me shkeljen e privatësisë të të gjithë atyre që kanë dhënë kontribut në Komunë që janë mbi 70% të 511 kontratave.

TË FUNDIT

Detajet nga programi milionësh i MCC-së për Kosovën

Bordi Ekzekutiv i Korporatës së Sfidave të Mijëvjeçarit (MCC) ka miratuar Programin Kompakt me Kosovën në vlerë prej mbi 200-milionë dollarësh, kanë konfirmuar Qeveria...

Drejtori i Shoqatës së Mullistëve: Ka grurë nuk duhet të ketë frikë

Drejtori i Shoqatës së Mullistëve, Muhamet Farizi, ka deklaruar se Kosova nuk rrezikon të mbesë pa grurë dhe se qytetarët nuk duhet të kenë...

Ganiu: UNT-ja është tempulli i vërtetë i diturisë

Universiteti “Nënë Tereza” është tempulli i vërtetë i diturisë. E studentët e këtij Universiteti janë e ardhmja jonë e ndritur, janë progresi jonë, janë...