18.8 C
Skopje

ASH ende është LR-PDSH, nuk ka ndryshuar emrin!

Aleanca për Shqiptarët ende është e regjistruar si “Lëvizja për reforma – PDSH” dhe me këtë shkas kufizimi i mandatit sipas statutit është valid për Ziadin Selën.

ASH vetëm se është ribrenduar nga LR-PDSH dhe kjo e pengon rikandidimin e Ziadin Selës për kryetar të partisë me mandat të 3-të, gjë kjo e cila nga vetë anëtarët e ASH-s nuk është mirëpritur.

Vetë Sela e ksihte thënë më herët se një kryetar partie duhet të qëndrojë në kolltuk vetëm për 8 vite dhe jo më tepër, ndryshe kjo do të ishte kundër statutit të partisë. Kjo ka qenë edhe një ndër arsyet se përse Sela dhe të tjerët u larguan nga PDSH-ja për të hapur një parti të re në vendin tonë.

 

TË FUNDIT

Detajet nga programi milionësh i MCC-së për Kosovën

Bordi Ekzekutiv i Korporatës së Sfidave të Mijëvjeçarit (MCC) ka miratuar Programin Kompakt me Kosovën në vlerë prej mbi 200-milionë dollarësh, kanë konfirmuar Qeveria...

Drejtori i Shoqatës së Mullistëve: Ka grurë nuk duhet të ketë frikë

Drejtori i Shoqatës së Mullistëve, Muhamet Farizi, ka deklaruar se Kosova nuk rrezikon të mbesë pa grurë dhe se qytetarët nuk duhet të kenë...