Grubi: Në dy seancat e sotme të Qeverisë e 11-ta dhe e 12-ta miratuam vendime të rëndësishme

0
71

Zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për Sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashëksive, Artan Grubi ka publikuar në rrjetin social Facebook vendimet e rëndësishme të cilat janë miratuar në dy seancat e sotme të Qeverisë.

Më poshtë statusi i plotë i Grubit:

Në dy seancat e sotme të Qeverisë e 11-ta dhe e 12-ta miratuam këto vendime të rëndësishme:

👉 Mjete shtesë financiare për prodhim dhe furnizim stabil me energji elektrike;
👉Hapjen e zyrës së avokatit të popullit në qytetin e Dibrës
👉Dhënien në shfrytëzim të përhershëm të Universitetit Shtetëror të Tetovës të patundshmërive që deri tani janë shfrytëzuar nga Shkolla e Mesme “Mosha Pijade”
👉 Vendimin për aktivizimin e numrit për alarmimin e krizave E-112
👉Ndryshimet dhe plotësimet e Ligjit për pagën minimale në pajtim me vendimin e Këshillit Socio-Ekonomik.
👉Programin për përkrahje financiare në bujqësi për vitin 2022

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here