6 tendenca të bëra virale falë Javës së Modës në Kopenhagen

0
129

Vit pas viti, Java e Modës në Kopenhagen e ka pozicionuar veten në kalendarin global të modës. Jo pak njerëz, adhurues të modës, redaktorë dhe blerës ndërkombëtarë, shfaqin interes për tendencat e koleksioneve të fundit.

Redaktorja Erin Fitzpatrick, e pranishme gjatë sfilatave, ka bërë një listë për Who What Wear në lidhje me 6 tendencat e modës nga Danimarka të cilat janë tashmë virale.

Xhinset e gjera

6 tendenca të bëra virale falë Javës së Modës

Copat trikotazh

6 tendenca të bëra virale falë Javës së Modës

6 tendenca të bëra virale falë Javës së Modës

Fustan mbi pantallona

6 tendenca të bëra virale falë Javës së Modës

6 tendenca të bëra virale falë Javës së Modës

6 tendenca të bëra virale falë Javës së Modës

6 tendenca të bëra virale falë Javës së Modës

Çizmet e dëborës

6 tendenca të bëra virale falë Javës së Modës

6 tendenca të bëra virale falë Javës së Modës

Pantallona të gjera të futura te çizmet

6 tendenca të bëra virale falë Javës së Modës

6 tendenca të bëra virale falë Javës së Modës

Çorapet e gjata

6 tendenca të bëra virale falë Javës së Modës

6 tendenca të bëra virale falë Javës së Modës

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here