Çfarë ndodhi? Mami i Beniadës pozicionohet kundër Einxhelit

0
72

Pas debatit të shumëkomentuar Einxhel-Donald, Beniada, e cila ka një shoqëri disi më të ngushtë me Einxhel, është përpjekur të mos mbajë një qëndrim të njëanshëm duke komunikuar dhe qëndruar me të gjithë banorët, përfshirë këtu edhe Donaldin. Ky qëndrim i saj është komentuar jo pak nga Einxhel, Arjola dhe Iliri, gjë që duket se nuk është pritur mirë nga nëna e Beniadës, Linda Jakic.

Fillimisht ajo ka shpërndarë postime të Olti Currit dhe Fatma Haxhialiut, të cilët vënë në dukje presionin e banorëve për raportin që Beniada ka me Donaldin.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here