Arifi takohet me përfaqësuesit e shoqatës “Kalliri i Mirësisë”

0
102

Kryetari i Likovës, Erkan Arifi ka pritur sot përfaqësuesit e shoqatës “Kalliri i Mirësisë”, me ç’rast kanë biseduar për çështje të ndryshme nga fushëveprimi i Komunës së Likovës.

“Sot patëm nderin të presim përfaqësues nga organizata islamike për Kosovë dhe Shqipëri, me përfaqësues të shoqatës “Kalliri i Mirësisë” ku biseduam për prioritetet e Komunës së Likovës”, ka shkruar Arifi në Facebook, duke shprehur dëshirën e tij që ky bashkëpunim mos të ndalet kurrë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here