18.8 C
Skopje

Njerëzit listojnë ca gjëra shumë të shtrejta që s’ja vlejnë fare për çmimin

1.

“Një batanije që peshon. E bleva unë të shtrenjtë dhe ishte shpenzim parash. Në fund të ditës s’vlente asnjë qindarkë.”

2.

“Heqja e tatuazheve me lazer.”

3.

“Fluturimet business-class. Më pëlqen ideja domethënë, por nuk ka asnjë justifikim për çmimin që ka.”

4.

“Një orë Apple.”

5.

“Një diplomë universiteti. Shpesh eksperienca vlen më shumë se diploma, por eksperiencën s’e merr do po s’more diplomën. Eshtë rreth vicioz.”

6.

“Një Tesla. E di që kursen para sepse s’duhet të paguash për gazin, por s’ja vlen fare. Ia them vetes çdo ditë këtë, por sa herë e shoh një të tillë e dua.”

7.

“Pishinat në oborrin e shtëpisë. Shumë prej atyre që e kanë bërë këtë shpenzim janë penduar.”

8.

“AirPods”

Burimi: BuzzFeed

TË FUNDIT

Detajet nga programi milionësh i MCC-së për Kosovën

Bordi Ekzekutiv i Korporatës së Sfidave të Mijëvjeçarit (MCC) ka miratuar Programin Kompakt me Kosovën në vlerë prej mbi 200-milionë dollarësh, kanë konfirmuar Qeveria...

Drejtori i Shoqatës së Mullistëve: Ka grurë nuk duhet të ketë frikë

Drejtori i Shoqatës së Mullistëve, Muhamet Farizi, ka deklaruar se Kosova nuk rrezikon të mbesë pa grurë dhe se qytetarët nuk duhet të kenë...