29.8 C
Skopje

Merko vizitoi Konsulin e Kosovës, Agim Krasniqin

Kryetari i Komunës së Strugës, Ramis Merko vizitoi Konsulin e Përgjithshëm të Republikës së Kosovës z. Agim Krasniqi, në hapësirat e Konsullatës në Strugë.

Bashkëpunimi në mes Strugës dhe Republikës së Kosovës ka histori të gjatë, në frymën e këtij bashkëpunimi, pritet të realizohen një sërë projektesh dhe binjakëzim në mes disa komunave dhe shkollave fillore e të mesme, ka njoftuar Ramiz Merko.

Me këtë rast, është diskutuar edhe rreth shënimit të Ditës së Pavarësisë së Republikës së Kosovës, problemet me të cilat ballafaqohen qytetarët dhe angazhimi i institucioneve për shqyrtimin dhe realizimin e kërkesave të tyre.

Kryetari Merko ofroi bashkëpunim dhe përkrahje në të gjitha temat e lartpërmendura.

TË FUNDIT

ITSHKSH: Shkulja e bredhit të Nënë Terezës, akt barbar!

Nga Instituti i Trashëgimisë Shpirtërore e Kulturore të Shqiptarëve në Shkup sot kanë reaguar për shkuljen e bredhit të Nënës Terezë në sheshin e...

Merko: Dita e pavarësisë së SHBA-së është moment kyç për demokracinë dhe historinë botërore

Kryetari i Komunës së Strugës z. Ramis Merko uron 4 Korrikun, festën e madhe kombëtare të Shteteve të Bashkuara të Amerikës. Dita e pavarësisë së...

Zv/ministri Bushi: Gëzuar 4 Korrikun Amerikë, mike e RMV-së dhe aleate e shqiptarëve

Zëvendësministri i Punëve të Brendshme, Nazim Bushi sot përmes një fraze të presidentit historik të SHBA-ve, John F. Kennedy në faqen e tij zyrtare në facebook...