18.8 C
Skopje

Komuna e Strugës lëshon sallën për takime të qytetarëve me Avokatin e Popullit

Komuna e Strugës nëpërmjet një postimi në rrjetin social Facebook, ka njoftuar të gjithë qytetarët se çdo të premte në fund të çdo muaji do të kenë mundësi të takohen me Avokatin e popullit.

“Takime me Avokatin e popullit – çdo të premte të fundit të muajit, te salla e Këshillit të Komunës së Strugës nga ora 09:00-15:30”, kanë njoftuar shërbimet e komunës.

TË FUNDIT

Detajet nga programi milionësh i MCC-së për Kosovën

Bordi Ekzekutiv i Korporatës së Sfidave të Mijëvjeçarit (MCC) ka miratuar Programin Kompakt me Kosovën në vlerë prej mbi 200-milionë dollarësh, kanë konfirmuar Qeveria...

Drejtori i Shoqatës së Mullistëve: Ka grurë nuk duhet të ketë frikë

Drejtori i Shoqatës së Mullistëve, Muhamet Farizi, ka deklaruar se Kosova nuk rrezikon të mbesë pa grurë dhe se qytetarët nuk duhet të kenë...