20.8 C
Skopje

Nga dita e nesërme rikthehet funksionimi normal i transportit publik në Shkup

Transporti publik në Shkup prej nesër do të funksionojë sipas itinerarit javor dimëror, ndërsa sërish do të jenë falas biletat për nxënësit e shkollave të mesme.

Siç njoftojnë nga NTP, në periudhën e kaluar, gjatë pushimit të vazhduar dimëror, autobusët kanë qarkulluar me itinerar të reduktuar, praktikë e zakonshme gjatë pushimeve të nxënësve.

Itinerari i autobusëve në të gjitha linjat është në dispozicion në faqen e internetit të NTP Shkup.

TË FUNDIT

Detajet nga programi milionësh i MCC-së për Kosovën

Bordi Ekzekutiv i Korporatës së Sfidave të Mijëvjeçarit (MCC) ka miratuar Programin Kompakt me Kosovën në vlerë prej mbi 200-milionë dollarësh, kanë konfirmuar Qeveria...

Drejtori i Shoqatës së Mullistëve: Ka grurë nuk duhet të ketë frikë

Drejtori i Shoqatës së Mullistëve, Muhamet Farizi, ka deklaruar se Kosova nuk rrezikon të mbesë pa grurë dhe se qytetarët nuk duhet të kenë...