Ministri Çupi priti në takim drejtorin Emini: Rëndësinë e krijimit dhe implementimit të platformës “Biznes diaspora”

0
133
Sot prita në vizitë pune drejtorin e Agjencisë për investime të huaja dhe promovimin e eksportit në Republikën e Maqedonisë së Veriut, z. Bekim Emini.
Bashkërisht biseduam për rëndësinë e krijimit dhe implementimit të ashtuquajturës “Biznes diaspora”, gjegjësisht bazën e të dhënave për çdo sipërmarrës të suksesshëm në diasporë dhe promovimin e mundësive dhe mbështetjen shtetërore për investimet e tyre në vendlindje.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here