Bekteshi: E diela ditë jo pune, 92% e qytetarëve e kalojnë me familje

0
81

Ministri i Ekonomisë përmes një fotografie në Facebook shprehet se me vendimin e qeverisë, dita e diel në Maqedoni është ditë jo pune.

“92% e punonjësve kanë kohë të lirë për të kaluar me familjet e tyre. 8% e të punësuarve që punojnë të dielave kanë mëditje më të larta me 50-100%”, shkruan Bekteshi.

Ai shton se puna e punëtorëve duhet të respektohet dhe të vlerësohet siç duhet dhe se çdo punëtor ka të drejtë për pushim dhe të dielën ta kalojë me familjen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here