18.8 C
Skopje

Video inserte nga takimi i Kryeministrit të Republikës së Kosovës, Albin Kurti me Kryetarin e Bashkimit Demokratik për Integrim Ali Ahmetin ne Prishtinë (Video)

Video pamje nga një pritje vëllazërore sonte në Prishtinë nga Kryeministri Albin Kurti dhe ekipi i tij.

“Kosovën e kam në zemër dhe në mëndje gjithmonë dhe në çdo vendim dhe veprim timin”, është shprehur Ahmeti. 

“Bashkë do të rrugëtojmë drejt realizimit të synimeve tona të përbashkëta”, ka thënë Kryetari i BDI-së. 

TË FUNDIT

Detajet nga programi milionësh i MCC-së për Kosovën

Bordi Ekzekutiv i Korporatës së Sfidave të Mijëvjeçarit (MCC) ka miratuar Programin Kompakt me Kosovën në vlerë prej mbi 200-milionë dollarësh, kanë konfirmuar Qeveria...

Drejtori i Shoqatës së Mullistëve: Ka grurë nuk duhet të ketë frikë

Drejtori i Shoqatës së Mullistëve, Muhamet Farizi, ka deklaruar se Kosova nuk rrezikon të mbesë pa grurë dhe se qytetarët nuk duhet të kenë...