20.8 C
Skopje

Ministri Nuredini bisedë online me z.Martin Vikers për realizimin e agjendës së gjelbër në RMV

Sot realizova takim me përfaqësuesin tregtar të Ballkanit Perëndimor të kryeministrit Boris Xhonson , z. Martin Vikers, ku diskutuam për mbështetjen e Mbretërisë së Bashkuar në realizimin e agjendës së gjelbër të Republikës së Maqedonisë së Veriut, veçanërisht përmes investimeve në energjinë e rinovueshme dhe menaxhimin e mbeturinave.

TË FUNDIT

Detajet nga programi milionësh i MCC-së për Kosovën

Bordi Ekzekutiv i Korporatës së Sfidave të Mijëvjeçarit (MCC) ka miratuar Programin Kompakt me Kosovën në vlerë prej mbi 200-milionë dollarësh, kanë konfirmuar Qeveria...

Drejtori i Shoqatës së Mullistëve: Ka grurë nuk duhet të ketë frikë

Drejtori i Shoqatës së Mullistëve, Muhamet Farizi, ka deklaruar se Kosova nuk rrezikon të mbesë pa grurë dhe se qytetarët nuk duhet të kenë...

Ganiu: UNT-ja është tempulli i vërtetë i diturisë

Universiteti “Nënë Tereza” është tempulli i vërtetë i diturisë. E studentët e këtij Universiteti janë e ardhmja jonë e ndritur, janë progresi jonë, janë...