Merko takon konsulentët e WVP-Shkup, interesi publik në rend të parë

0
99
Për të tërhequr sa më shumë projekte nga fondet IPARD dhe investime të tjera për qytetin e Strugës, kryetari i komunës Ramis Merko sot ka takuar konsulentët nga Kompania për brokerim të sigurimeve WVP-Shkup sëbashku me drejtorin e JP Ujësjellësit dhe kanalizime Dashmir Nasufi.
Në takim u diskutuan projekt propozime nga fusha të ndryshme si infrastruktura, efikasiteti energjetik, mjedisi jetësor, zhvillimi ekonomik, prodhimtaria, bujqësia dhe turizmi. Theksi u vu në përgatitjen e dokumentacionit teknik për të qenë në gadishmëri si komunë për thirrjet e ardhshme.
 Punojmë për të mirën e përbashkët dhe interesin publik!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here