Komuna e Sarajit / Nga e hëna Komisioni për taksa komunale bën evidentimin e bizneseve të vogla

0
55
Njoftim
Njoftohen të gjithë pronarët e bizneseve të vogla të cilët operojnë në komunën e Sarajit, se nga dita e hënë (31 janar) Komisioni per taksa komunale do të bëj evidentimin e shitoreve, marketeve, depove dhe bizneseve tjera të cilët bëjnë eksponimin e mallrave jashtë objekteve afariste.
Lusim banorët që të jenë korekt në dhënien e të dhënave dhe të kenë mirëkuptim për komisionin.
Ju Faleminderit!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here