Bujar Osmani raporton para deputetëve, informon për negociatat me Bullgarinë

0
63
Am 21.12.2020 empfing Außenminister Alexander Schallenberg den nordmazedonischen Minister für auswärtige Angelegenheiten zu einem Arbeitsgespräch in Wien.

Ministri i Punëve të Jashtme, Bujar Osmani, sot do t’u drejtohet anëtarëve të Komisionit për Politikë të Jashtme të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, ku do të informojë për rrjedhën e bisedimeve dhe marrëdhëniet e përgjithshme në mes të Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe Republikës së Bullgarisë.

Seanca e këtij komisioni është caktuar të fillojë në ora 11:45 në sallën Boris Trajkovski.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here