22.8 C
Skopje

Llukaverska dhe Selami pritën në zyret e DAP, kryetarin e KASSPF Maksud Ali

Në kuadër të agjendës së sotme, në hapësirat e DAP realizuam takim pune me Kryetarin e Këshillit të ekpertëve të Agjencisë për Supervision të Sigurimit Pensional me Finansim Kapital, Maksud Ali, me të cilin bashkëbiseduam për tema te ndryshme të bashkëpunimit mes dy institucuoneve.
Gjatë takimit u hapën shumë tema që na lidhin me Agjencinë në fjalë, por u përqëndruam për mbledhjen e kontributeve nga sigurimi i obligueshëm social që parashihet me Ligjin për kontribute nga sigurimi i obligueshëm social.
Për ne është me rëndësi që bashkëpunimet institucionale të prodhojnë efikasitet për shërbime të mira për qytetarët tanë dhe në këtë rast për mbrojtjen e interesave të pensionistëve.

TË FUNDIT

Zv/ministri Bushi: Gëzuar 4 Korrikun Amerikë, mike e RMV-së dhe aleate e shqiptarëve

Zëvendësministri i Punëve të Brendshme, Nazim Bushi sot përmes një fraze të presidentit historik të SHBA-ve, John F. Kennedy në faqen e tij zyrtare në facebook...

Konsultimet për propozimin francez, Kovaçevski sot takon Selën

Vazhdojnë konsultimet për propozimin francez për fillimin e negociatave inkuadruese të Republikës së Maqedonisë së Veriut me Bashkimin Evropian. Për sot në orën 11...

Ganiu: Sot po festojmë ditëlindjen e 246 të djepit të demokracisë, lirisë e prosperitetit

Kryetari i komunës Çair, Visar Ganiu ka uruar ditëlindjen e 246 të Amerikës. Sipas Ganiut, kjo festë sa ka rëndësi për amerikanët po aq...

Byrnes: SHBA mbështet bisedimet në RMV mbi propozimin francez

Ambasadorja e SHBA-së në Maqedoninë e Veriut, Kate Byrnes përmes një shkrimi në Twitter ka shprehur mbështetjen për bisedimet e brendshme që po zhvillohen...