Erkan Arifi takoi drejtuesit e FRI-së: Komuna do t’i mbështesë projektet e të rinjve

0
60
Kryetari i Komunës së Likovës, z.Erkan Arifi sot priti në zyren e tij drejtuesit e FRI-së, ku u diskutuan tema të ndryshme për mbështetjen e projekteve nga ana e Komunës në bashkëpunim të ndërsjelltë me FRI-në.
Kryetari shprehu dhe kënaqësi dhe respekt për angazhimin e të rinjëve në këtë aspekt.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here