19.1 C
Skopje

Përurohet rruga Krushopek- Qendra rekreative Saraj, zëvendësministri Rexhepi: Edhe një projekt i kryer me sukses

Edhe një projekt i kryer me sukes, ku edhe njehrit dëshmojmë se e mbajmë fjalën dhe realizojmë prijekte konkrete. Sot jemi të pranishëm në Komunën e Sarajit ku së bashku me Ministrin e Ekonomisë z. Kreshnik Bekteshi dhe kryetarin e Komunës z. Blerim Bexheti përuruam rrugën Krushopek – qendra rekreative Saraj. Vlera e projektit është 23 milon denarë edhe atë 13.591.500 denarë nga mjetet e TAV dhe 10 milion denarë nga buxheti i Komunës së Sarajt. Ky projekt është shumë me rëndësi jo vetëm për banorët e vendbanimit Krushopek dhe Saraj, por edhe për vizitorët e qendrës rekreative nga vendbanime tjera. Ne si Qeveri e në veçanti si Minstri për transport dhe lidhje mbetemi fuqimisht të përkushtuar për realizimin e projekteve kapitale për ndërtimin e infrastrukutrës rrugore stabile dhe te sigurta me standarde moderne në mënyrë të barabartë në tërë teritorin e vendit, me qëlim përmirsimin e kushteve jetësore për të gjithë qytetarët.

TË FUNDIT

Vajza e Lutfi Hazirit na prezanton të dashurin

Kënga Haziri para pak çastesh publikoi një fotografi të re. Ajo në krah ka partnerin e saj të cilin nuk i ka etiketuar emrin. Megjithatë ata...

Nuredini: Problemin me mbeturinat do ta zgjidhim me paratë nga BERZH-i

Me paratë e Bankës Europiane për Rindërtim dhe Zhvillim do të ndërtohen landfille rajonale me stacione transferimi dhe do të prokurohen kontejnerë dhe kamionë...

Grubi: Ftoj shqiptarët e Luginës masovikisht ta përkrahin Shaip Kamberin

Zëvendëskryeministri i parë Grubi ka bërë thirrje për ta përkrahur Shaip Kamberin, nga të gjithë shqiptarët e Luginës që edhe njëherë të merr vend...

Ali Ahmeti: Ftoj të gjithë shqiptarët e Luginës ta përkrahin Shaip Kamberin

Kryetari i BDI-së, Ali Ahmeti ka bërë thirrje për ta përkrahur Shaip Kamberin nga Lugina dhe koalicionin "Koalicioni i shqiptarëve të Luginës" i cili...

Besimi: Qytetarët të shpenzojnë energjinë, çmimet nuk janë të qëndrueshme në këtë nivel

Gjatë Covid-it, u fol për një normalitet të ri ekonomik për të kaluar kriza të ndryshme, pas inflacionit Covid dhe tani lufta në Ukrainë....