Ganiu takim pune me Mohamed Soliman, drejtor i “Islamic Relief”

0
79
Gjatë ditës së sotme realizova takim pune me Mohamed Soliman, drejtor i “Islamic Relief”-Zyra për Shqipëri dhe Kosovë, Nexhat Likan kryetar i OH”Kalliri i Mirësisë, si dhe Rufat Sherifin zëvendës-kryetar i “Kallirit të Mirësisë”.
Temë e takimit ishte njoftimi me situatat në Komunën e Çairit dhe hulumtimi i mundësive të mbështetjes së projekteve në sferën arsimore, shendetësore dhe në infrastrukturë.
Mysafirët shprehën interesimin dhe gadishmërinë e mbështetjes së projekteve që janë prioritet i Komunës, si dhe më falënderuan për mikpritjen e ngrohtë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here