Arta Bilalli Zendeli-Snopçes: Përzgjedhja e mirë e kuadrove të BDI-së u pa në zgjedhjet lokale

0
63

Deputetja nga radhët e BDI-së, Arta Bilalli Zendeli ka reaguar ndaj Halil Snopçes të ASH-s

Ajo tha se BDI bëri përzgjedhje të mirë me ministrat, prandaj janë propozuar sërish.

Këtë, siç tha Bilalli Zendeli e dëshmuan edhe qytetarët që votuan për BDI-në në zgjedhjet lokale.

“Gjatë fjalimit tuaj (Halil Snopçe) ju dërguat kritika ndaj ministrave nga radhët e BDI-së dhe përmendët se ata nuk bartin përgjegjësi dhe se vazhdojnë me punë dhe bëjnë rotacion nga njëri sektor në tjetrin. Faktori se a punojnë mirë ministrat dhe kuadrot e përzgjedhura nga BDI, ishte mbështetja e popullit në zgjedhjet lokale. Ata paraqesin test për pushtetin ekzekutiv”, tha Bilalli Zendeli.

Shtoi se populli vlerësoi lartë BDI-në, ndërkaq ndëshkoi “retorikën kritikuese të Aleancës për Shqiptarët.

“Për këtë ju ratë në nivelin më të ulët”, tha ajo.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here