0.8 C
Skopje

Selami: Konkretizuam pikat e bashkëpunimit dhe veprimit me Institutin për revizorë të autorizuar

Më gëzon fakti që institutet e ndryshme që gravitojnë në shtetin tonë, tregojnë interes bashkëpunimi me Drejtorinë e të Ardhurave Publike.
I tillë ishte edhe takimi i sotëm me përfaqësuesit e Institutit për revizorë të autorizuar të RMV, me të cilët i konkretizuam pikat e bashkëpunimit dhe veprimit në periudhën e ardhshme.
Me qëllim të punës sa më efikase të institucioneve që përfaqësojmë, përcaktuam edhe trajnimet të cilat do të organizohen së shpejti dhe që kanë të bëjnë me tema të lidhura me Ligjin për procedurë tatimore, standardet ndërkombëtare të kontabilitetit, si dhe tema tjera të përbashkëta që kemi.
Shkëmbimi i përvojave, ideve dhe praktikave pozitive, rezulton me efikasitet në punën e përditshme që realizojmë si institucion!, andaj tskimet dhe trajnimet e tilla janë të patjetërsueshme.

TË FUNDIT

Ali Ahmeti: Më pikëlloi lajmi për ndarjen nga jeta të bashkëluftëtarit tim Daut Zeqiri

Ka ndërruar jetë Daut Zeqiri. Luftëtar dhe veteran i UÇK-s. Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti, ka ngushëlluar familjen Zeqiri dhe bashkëveprimtarët...

Përurohet rruga Krushopek- Qendra rekreative Saraj, zëvendësministri Rexhepi: Edhe një projekt i kryer me sukses

Edhe një projekt i kryer me sukes, ku edhe njehrit dëshmojmë se e mbajmë fjalën dhe realizojmë prijekte konkrete. Sot jemi të pranishëm në...

Qytetarët e RMV-s zgjedhin Ali Ahmetin si liderin më të besueshëm

Instituti për Hulumtime Politike nga Shkupi (IPIS) ka realizuar një anketë të shkurtër telefonike në periudhën 17-19 janar 2022 me 1124 të anketuar të...

Anketa: BDI bindshëm e para te shqiptarët

Instituti për Hulumtime Politike nga Shkupi (IPIS) ka realizuar një anketë të shkurtër telefonike në periudhën 17-19 janar 2022 me 1124 të anketuar të...

Ali Ahmeti kujton Rugovën në 16 vjetorin e vdekjes së tij

Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti ka shkruar në rrjetin social Facebook për ish Presidentin e Kosovës, Ibrahim Rugova në 16 vjetorin...