Edhe shkolla e shumëpritur e Bllacës drejt përfundimit

0
69

Punimet për ndërtimin e shkollës fillore në Bllacë po vazhdojnë në mënyrë dinamike. Banorët e Bardhit e padyshim që më së shumti fëmijët do të jenë më të lumturit, pasiqë më nuk do udhëtojnë me kilometra për t’u shkolluar.

Ky projekt i shkollës edhe pse ka disa vite që ka filluar më në fund po shkon drejt realizimit. E ardhmja e fëmijëve dhe mësim-leximi fillor dhe i mesëm është i garantuar por edhe i detyrueshëm me Kushtetutë. Sipas kushtetutës çdo shtetas ka të drejtë në arsimim, ai duhet të jetë i arritshëm për secilin dhe në kushte të barabarta.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here